Nanteuil telt niet voor kring dagfond kampioenschap.

30-05-2016 20:16

Aan alle verenigingen van Kring 3.

De vlucht Nanteuil le Haudouin welke afgelopen zaterdag is vervlogen i.p.v. Pithiviers telt voor Kring 3 niet mee voor het dagfond kampioenschap. Het is geen station met voldoende afstand voor een dagfond vlucht. Zie info boekje onder kop:

Vluchten van een kortere afstand.

Indien de duiven op dezelfde dag niet op de vastgestelde losplaats gelost kunnen worden kan de lossingscoördinator besluiten om naar een ander station te gaan. Voor de Kring 3 kampioenschappen geld het volgende: Deze losplaats moet dan vallen in de categorie zoals oorspronkelijk op het vliegprogramma voor alle kringen is aangeduid m.a.w. midfond blijft midfond (b.v. Nanteuil mag terug naar St.Quentin) en fond blijft fond ( b.v. Chateauroux mag terug naar Pithiviers) enz.

Afgelopen donderdag en vrijdag waren er toch nog weer enkele verenigingen die menen het melden aan hun laars te moeten lappen.

Bij de volgende keer niet melden, dus geen sms. app. of inmanden.nl. Moet de vereniging die in gebreke is gebleven de duiven voor de volgende vlucht aanleveren bij een buurtvereniging.

De meldingen dienen ook voor 21:00 uur binnen te zijn.

Volgens de convoyeurs zijn er ook enkele verenigingen met wel erg dik touw aan de manden, dit is erg lastig bij het snijden voor het lossen.  Graag voor deze verenigingen dunner touw gebruiken. Als U als vereniging hier aan twijfelt kunt U het gerust aan de convoyeurs vragen.


Namens bestuur Kring 3

Secretaris, Marcel van Melis.