bericht van afd.9 - wijziging vliegprogramma

13-04-2018 13:02

Geachte Bestuurders, Beste Sportvriend(in),

We mogen morgen niet lossen in Heusden-Zolder. Omdat er een alternatief ontbreekt voor een afdelingslossing zullen er morgen kringvluchten worden georganiseerd. Kring 1 en Kring 2 gaan morgen naar Weert. Beide kringen worden hier apart gelost. Kring 3 gaat morgen naar Tienen.

Ook voor volgende week zal er een wijziging plaatsvinden in het vliegprogramma. We mogen namelijk ook niet lossen in Strépy-Thieu. Het is op dit moment alleen nog onduidelijk waar wij dan wel naar toegaan. Het wordt in ieder geval zoals afgesproken Bierges of Asse-Zellik. We zetten in om naar Bierges te gaan maar hierover is nog steeds geen duidelijkheid of wij op het parkeerterrein mogen zodat er voldoende ruimte is voor een afdelingslossing. Via onze website houden wij u na het weekend hierover op de hoogte.

Als bestuur vinden wij het zeer vervelend u hierover niet eerder te kunnen berichten en dat het e.e.a. niet eerder duidelijk is. Doordat de KBDB een nieuwe bestuur heeft gekregen is er afgelopen tijd weinig overleg geweest met onze Belgische sportvrienden. Eind deze maand vindt er een overleg plaats tussen de besturen van de KBDB en de NPO. Hopelijk komen er daarna wel nieuwe losplaatsen beschikbaar.

Tevens wil ik van deze gelegenheid gebruik maken om de meldsite op website van onze afdeling onder uw aandacht te brengen. Zoals ongetwijfeld al velen van u hebben gezien is het mogelijk om wekelijks de actuele aankomsten te volgen en kunt u ook uw eigen geklokte duiven melden. Het e.e.a. is pas op zaterdag zichtbaar en werkt voor zich. Hopelijk gaat u massaal meedoen aan deze extra service! Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.


Met vriendelijke groet,

Arjan van de Willige

Secretaris Afdeling 9